DUGULÁSVESZÉLY! 5 dolog, amit ne dobj a lefolyóba, mert elönt a csúnyaság! 

DUGULÁSVESZÉLY! 5 dolog amit, ne dobj a lefolyóba, mert elönt a csúnyaság!   

 

Ön sem szeretne ezzel a jelenséggel találkozni, ügye?

duguláselhárítás

 

duguláselhárítás

Lássunk 5 tipikus példát, mit ne dobjunk a lefolyónkba:

  • 1. popsitörlőkendő

duguláselhárítás non-stop újpest

Kellemes, nedves hatású törlőkendőnk nem tud feloldódni toalettünkben, ezért összeállva, egyéb anyagokkal egybefüggő masszív dugulást tud okozni.

  • 2. női higiéniai termékek

dugulás okai non-stop

Mint tudjuk, mindig vannak nehéz napok, de ha eldugul a WC-nk, nehéz heteink lesznek! Ezt elkerülvén ne dobjunk tampont, betétet és egyéb tisztasági és egészségügyi eszközt, amik megdagadva komoly dugulást okoznak.

  • 3. neylon és egyéb csomagolóanyagok

dugulás

Minden, amit nem természetesen lebomló anyagban tárolunk(tampon csomagolás, betét csomagolás, nem bomló WC-papír guriga, stb.), ne kerüljön lefolyó rendszerünkbe, mert a legkisebb megakadás is hatalmas dugulást fog okozni.

  •  4. csirkecsont és társaik

duguláselhárítás újpest

Valljuk be, kisebb ételmaradékokat gyakran öntünk a WC-be vagy egyéb lefolyónkba, elkerülve ezzel a szemetesben töltött idő alatt keletkezett kellemetlen szagokat, ám ezzel nagy kockázatot vállalunk. Ezek ugyan organikusan lebomló anyagok, de lebomlásukhoz sok idő kell, így semmi keresnivalójuk a csőhálózatunkban.

  • 5. haj és szőrcsomók

dugulás non-stop

Borotválkozás és fésülködés után bagatell dolognak tűnik bedobni a WC-be a keletkezett mellékterméket, ám ezek könnyedén összekapaszkodnak egyéb hulladékkal és máris megvan a nagy baj! A szemétben a helyük!

Bővebben a dugulásokról és azok elhárításáról: KLIKK

Ha már a pumpálás nem segít, mi állunk rendelkezésére non-stop Budapesten és egész Pest megyében! Kiszállási területeink: KLIKK

Lépjen velünk kapcsolatba! KLIKK

About the Author