Csapok, Csaptelepek, Kerti csapok, Öntözők, Mosogatók

Csapok, Csaptelepek, Kerti csapok, Öntözők, Mosogatók karbantartása

Vízvezetékhálózatunk, vízvezetékeink, csapjaink, elzáróink folyamatos terhelésnek és nyomásnak vannak kitéve, elkezdenek elfáradni, elöregedni, szivárogni. Akkor kezdődik a baj, amikor vízóránk non-stop forog, megnő a vízfogyasztás, és feleslegesen fizetünk ki egy kisebb vagyont a vízműveknek, és nem gondolunk bele abba, hogy nagyobb problémák is keletkezhetnek  a víznyomás ingadozásnak hatására.

 

Mitől csöpögnek a mosogató csaptelepeink?

csapszerelés

 

A víz az elöregedett csapbetétből elkezd szivárogni, és a felgyülemlett víz utat talál magának a bútor réseinél és a csaptelep illesztéseinél. Ez akár komolyabb beázást is okozhat és a bútorainkat is tönkreteheti, amik javításra szorulnak. Továbbá a vízvezetékeken, flexibilis csöveken végigfolyó víz, reakcióba lép az anyaggal és korrózió, rozsdásodás alakul ki. A folyamatos szivárgás a repedéseken keresztül, a korrózió hatására megkezdi az anyagot. Ennek a következménye lehet egy esetleges csőtörés. Ilyenkor már nagy a baj, ezért is fontos minden hibát kijavítani időben, és nem megvárni, míg a kis csöpögésből nagy gond lesz. Ha ilyen vízvezeték vagy vízszereléssel kapcsolatos problémája van, hívjon minket bizalommal és mi segítünk Önnek. Szakképzet vízszerelőink készséggel állnak rendelkezésére a nap bármely szakaszában éjjel-nappal, non-stop Budapest összes kerületében és Pest megye összes településein.

 

csap

 

 

Kerti csapok, öntözőrendszerek téliesítése

kerti csap

Majdnem minden kertes ház alaptartozéka az öntözőrendszer, kerti csap, kerti zuhany. Bizonyára sokan tudják már, hogy a tél beállta előtt fontos a vízvezetékek leürítése, mert a nagy hideg hatására elfagyhatnak azok és csőtörést, csőrepedést okozhatnak, aminek a javítása kellemetlen procedúrákkal járhat. Ezért fontos, hogy ezeken a vízvezeték szakaszokon, be legyenek építve ürítő csapok vagy fagytalanítók.

 

csőrepedés

 

Ha ennek hiányát véli felfedezni vagy vízóra, mosógép, mosogatógép szerelőt, kerti, konyhai, mosogató víz vagy fürdőszoba csap, csaptelep cserét, javítást, vízvezeték szerelést keres, kollégáink Budapesten az összes kerületben és egész Pest megyében várják hívásukat, a nap 24 órájában, non-stop! 

 

Kiszállási területeinkről bővebben: KLIKK

 

Vízszerelésről bővebben: KLIKK

 

Árainkról bővebben: KLIKK

Garanciális feltételeket itt olvashatja!