Duguláselhárítás

Wc, bidé, piszoár, mosdó, padló-összefolyó, kád, zuhanykabin, mosogató, suezszifonstrangalapvezeték, aknák dugulás elhárítása non-stop, falbontás nélkül.

A dugulás,egy rendkívül bosszantó dolog és rengeteg kellemetlenséget tud okozni. Hogy alakul ki a dugulás? A dugulás ki alakulásának főbb okai:

  • – nem megfelelő cső átmérő

  • – hosszú a lefolyó szakasz és kicsi a cső átmérő, esetleg nem megfelelő a lejtés

  • – hosszú évek alatt lerakódott szappan és zsír maradékok, popsitörlő és bármi amire nincs feltüntetve, hogy wc-be dobható.

  • – elöregedett, megsüllyedt, beszakadt, vezeték. (ethernit, ólom lefolyók)

Tehát a dugulásnak számtalan oka lehet. Ha nem folyik le rendesen, esetleg túl lassan vagy kluttyog, esetleg egyáltalán nem folyik le, megtelik a mosogató vagy mosdó tálca, visszajön a padló-összefolyón, megtelik a wc csésze, piszoár, bidé, kád, bármi ahol vizet engedünk le, akkor ne habozzon, tárcsázzon!

Gyorsan és szakembereink a kellő hozzá értés mellet a megfelelő felszereléssel akár falbontás nélkül megoldják problémáját, korrekt fix árakon, legyen szó bármilyen dugulásról. Garanciális feltételeket itt olvashatja!

Beltéri-kültéri munkákat vállalunk egyaránt!

 

Ha duguláselhárításban tudunk segíteni, tekintse meg árlistánkat és kérem keressen minket Non-stop, Budapesten és Pest megyében!

Mi a duguláselhárítást egy Rottenberger R600 géppel végezzük.
Ez a gép az egyik legerősebb, ez az R600 számból derül ki, ennek előnye, hogy 12mm spiráltól egészen a nagy 22mm spirálig tudjuk használni a gépet, ami viszonylag hosszan kb 50méterre képes eljutattni a csőhálózatba az acél spirált.

A 12mm acél spirált a kisebb átmérőjű lefolyókba szoktuk használni, pl 40mm-től egészen 63mm-ig.

Általában ezzel mosogató, padló összefolyó, kád és egyéb vízelvezetők, eresz vagy folyókák tisztítását, duguláselhárítását szoktuk elvégezni.

A nagyobb 22m acél spirállal 63mm vagy a feletti egészen kb 125mm lefolyókig szoktuk alkalmazni. Ezzel alapvezetékek (főlefolyó) wc es egyéb lefolyók tisztítását, duguláslehárítását tudjuk válalani.
A 125mm meghaladó lefolyók tisztítását már magasnyomású, úgynevezett WOMA megoldással lehet megoldani.
A 40mm-nél kisebb, pl 32mm átmérőlyű lefolyók tisztítására is van megoldás: a 8mm furóba fogható acél spirál, vagy, amit mi is használunk és kb 6 méter tisztítására alkalmas Rottenberger magasnyomású dugattyús pumpa cserélhető adapterrel.

A cserélhető adaptereknek köszönhetően a Rottenberger magasnyomású dugattyús pumpával tudunk mosdó, mosogató, kád, wc, bidé, piosár, padlóösszefolyó tisztítását, duguláselhárítását is vállalni.

Ezeknek a gépeknek és technikáknak köszönhetően a duguláselhárítást úgy tudjuk végezni, hogy legtöbb esetben csak a szifont vagy esetekben a tisztítónyíláson keresztül jutattjuk a spirált a csőhálózatokba. Ennek a legynagyobb előnye,hogy a tisztítást/duguláselhárítást falbontás/vésés nélkül tudjuk elvégezni.

Továbbá a szerzsám palettánkat különböző fejek bővítik,  amelyek alkalmasak a lefolyók zsírtalanítására, gyökértelenítésére, mivel a 12mm-es és 22mm-es acélspirálhoz is rendelkezünk különféle cserélhető vágó, furó adapterekkel, fejekkel, ami azt eredményezi,hogy a komolyabb, masszívabb dugulásokkal is képesek vagyunk elbánni.

Dugulás elhárító
wc dugulás
mosdó dugulás
mosogató dugulás
lefolyó dugulás
csatorna dugulás
alap vezeték dugulás
ejtő vezeték dugulás
eső víz elvezető duguláselhárítás
kád dugulás
padló összefolyó strang dugulás
vízszivattyúzás
vízmentesítés
fertőtlenítés
lefolyó rendszerekbe tisztító nyílás kiépítése
tisztító nyílás