GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

Kedves Ügyfeleink, Leendő Megrendelőink!

Munkáink minősége fontos számunkra, ezért vállalunk garanciát is az elvégzett javításokra. Mivel a vízszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás és gázszerelés összetett feladat, sok múlik a környezeten és a berendezések rendeltetésszerű használatán. Ezek hatása és ezek hiánya befolyásolják a garancia érvényességét, ezért az alábbiakban összefoglaljuk a garanciális javításokra vonatkozó kivételeket:

Gázszerelés garanciális definíciói:

Cirkó, kombicirkó, vízmelegítő, gázbojler, tűzhely, konvektor készülékek tisztításra, éves szervízelésre, átvizsgálására NEM vállalunk garanciát.  Megrendelő által bízotsított (hozott) bármilyen típusú gázkészülék alkatrészre SEM VÁLLALUNK GARANCIÁT!

Garanciát csakis az általunk bíztosított, álltalunk beszerzett és ismert helyről származó alkatrészre bíztosítunk, hatálya az alkatrész gyártója által felénk bíztosított időtartam, ez 3-6-9-12 hónap lehet. Egy készüléknél kizárólag csakis a kicserélt alkatrészre van garancia, NEM AZ EGÉSZ KÉSZÜLÉKRE!

PÉLDA: Ha egy cirkóban kicserélünk egy MELEGVÍZ ÉRZÉKELŐT, ahhoz hogy a működést biztosítani tudjuk, de egy hét múlva elromlik a szivattyú vagy a gázszelep vagy a vezérlőpanel az nem garanciális javítás.

Vízszerelés garanciális definíciói:

Nem vállalunk garanciát semmilyen már használt szerelvény beszerelésére, felszerelésére, továbba nem vállalunk semmilyen garanciát, megrendelő által biztosított, számunkra ismeretlen helyről származó szerelvényekre sem!

Minden általunk bíztosított szerelvényre pl: vízóra, sarokszelepek, csaptelepek, szifonok, idomok és egyéb berendezésekre.

Továbbá garanciát vállalunk minden általunk kiépített vízvezetékrendszerre és lefolyó rendszerre (amenyiben a mi anyagainkat, szerelvényeinket használtuk fel) és általunk bíztosított szerelvényekre!

Garanciális időtartam alkatrészekre, szerelvényekre, idomokra: Garanciát csak a gyártó által bíztosított időtartamra tudunk vállalni, ez gyártónként eltérő lehet. Általunk épített vízvezeték rendszerre: (hideg-melegvíz, lefolyó) 6 hónap garanciát vállalunk.

Fűtésszerelés garanciális definíciói:

Nem vállunk garanciát semmilyen más szerelő vagy kivitelező cég által kiépített fűtésrendszerre vagy padlófűtésrendszerre sem, hiába építünk hozzá vagy veszünk el a rendszerből vagy javítjuk a már meglévő fűtésrendszert, vagy tartjuk karban évek óta- Továbba nem vállaunk garanciát használt radiátor felszerelésre, sem használt radiátor szelepre. Nem vállalunk garanciát letapadt thermófejes vagy manuális radiátor szelep javításra sem. Nem vállalunk garanciát semmilyen általunk javított-karbantartott rendszerre, amely nem volt átmosva 5-6 évente (régebbi rendszerekre vonatkozik). Nem vállalunk garanciát városinyomással átmosott fűtési rendszerre, illetve nem vállalunk garanciát öreg, korrodált fűtésrrendszernek az átmosásra, sem kompresszoros, sem városinyomásos módszerrel.

Garanciális időtartam alkatrészekre, szerelvényekre, idomokra: Garanciát csak a gyártó által bíztosított időtartamra tudunk vállalni, ez gyártónként eltérő lehet. 

Általunk épített fűtésrendszerre 6 hónap garanciát vállalunk.

Duguláselhárítás garanciális definíciói:

Nem vállalunk garanciát beszakadt, gyökérzet által benőtt lefolyórendszerre, ethernit lefolyórendszerre (spirálozás közben eltörhet-beszakadthat) és lejtéshibás rendszerre sem!

Ha az általunk végzett duguláselhárítás 24 órán belül visszadugul, akkor azt egy alkalommal díjmentesen újra tisztítjuk, következő alkalommal már munkadíjat számítunk fel.

 

Általános garanciális definíciók:

Minden kategóriára vonatkozóan érvényes, hogy a nem rendeltetésszerű használatra SEMMILYEN GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK!

Garanciális javításnál minden esetben kiszállási díjat számítunk fel, adott esetben parkolási díjat is.

Garanciális javítás esetén csak és kizárólag az újboli munkadíj megfizetése alól mentesülnek ügyfeleink.

Vállalkozásunk garanciális megkeresésre 72 órán belül reagálnunk és a reagálást követően 14 munkanapon belül teljesítjük garanciális javítást! Beütemezett munkát garanciális javítás miatt, félbehagyni, halasztani vagy lemondani nem vagyunk kötelesek!

Garanciális javitás csak és kizárólag HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 8:00-tól 17:00 óráig van! 

Bármilyen felmerült kérdés megválaszolására szívesen állunk rendelkezésre!

About the Author